Thuis
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Pleun
20 September 2009 | Nederland, Barendrecht
Ik heb nog wel last van de Camino blues. Mijn voeten zijn nog een beetje gevoelloos en doen soms nog pijn. Ik realiseer me steeds meer dat het een bijzondere reis is geweest voor mij. Het heeft mij veel meer inzichten en ervaringen gebracht dan dat ik heb verwacht.Als ik gezond blijf, ga ik de Camino zeker nog eens lopen, maar dan alleen het Spaanse stuk vanaf de Pyreneeen.
#!!!!!ULTREA!!!!!#
21 September 2009 - 17:20
Gert:
Goed en eerlijk gedeeld van je zelf wat je na afloop allemaal voelt en denkt.
Hebben anderen ook weer wat aan.
Petje af teun!!
Grtjs!!
19 September 2010 - 19:49
Raynison Verhoeven:
Hee, deze zie ik nu pas ! -
06 Februari 2012 - 18:19
Pleun:
Ik kan zelf niet meer bij mijn verslag omdat ik het wachtwoord of mijn gebruikt e mailadres kwijt ben.
Dus dan zo maar een aanvulling.
Heden februari 2012 bijna twee en een half jaar geleden dat ik thuis ben gekomen van de pelgrimage denk ik steeds terug aan wat ik onderweg heb beleefd. Wat het met me heeft gedaan en hoe ik terug kijk op die bijzondere mooie maar ook zware tijd. De conclusie die ik ergens onderweg trok geldt nog steeds, " dit is de reis van mijn leven" in meerder opzichten zelfs!! Als iemend er naar vraagt voel ik dat ik veel kan en wil vertellen. Ook merk ik dat van alle reizen die ik heb gemaakt deze hjet meest in mijn gedachten terugkomt.
Kortom , ik ga dit zeker nog eens doen!!